06-53208769 mail@maykesmit.nl

Ervaringen

Op deze pagina lees je over individuele ervaringen van (particuliere) coachees die met mij hebben gewerkt. 
Vanwege de vertrouwelijkheid geef ik ze anoniem weer.

Bekijk ook dit filmpje met een review van een cliënt.

 

 

Mayke biedt de veiligheid om op een liefdevolle manier naar je eigen processen te kijken.

In de lijn die ik met Mayke volgde kwam ik uiteindelijk op een heel ander punt uit, dan waar ik dacht dat het probleem zat.

Mayke weet een prettige en veilige sfeer te creëren. Ze is prettig in de omgang ondanks dat ze ook de vinger op de zere plek weet te leggen.

Gewoon doen. Spring in het diepe en laat je door Mayke helpen om jezelf beter te begrijpen en effectiever te worden in dat wat je doet.

“Als een echte detective gaat Mayke op zoek naar waar het dilemma zit. In korte tijd haalt ze de crux naar boven en bespreek ik dingen met haar die ik eerder voor mezelf nog niet eens hardop durfde uit te spreken.” 

Over relatiecoaching

Wat er uit de sessies naar voren kwam over onze dynamiek, gaf ons handvatten en woorden aan iets dat we al lang voelden. Hier ging het echt over.

Over echtscheidings-begeleiding

We hebben gehuild en ook heel erg gelachen. Fijn dat dat naast elkaar kan.

Over Moeder-dochter-coaching

We hebben elkaar nu dingen kunnen vertellen die we nog niet van elkaar wisten. Er is meer wederzijds begrip gekomen. 

Over familie-opstellingen

Prachtig mens, goede coach en geweldige opstellingenbegeleider. Ik raad iedereen aan haar te bellen als je verdieping wilt in je werk of privé leven.

“Op de juiste punten weet Mayke de juiste vragen te stellen. Met haar kritische houding hield ze mij een goede spiegel voor. Wat ik fijn vond was dat mijn vraag echt centraal stond.”