06-53208769 mail@maykesmit.nl

Familieopstellingen

Loop jij vaker tegen dezelfde problemen aan in je contact met anderen? Wil je weten welke patronen jij hebt ontwikkeld in je leven? Wil je inzicht krijgen in hoe je daar anders mee om kunt gaan? Kom dan eens meedoen met een opstellingenmiddag of boek een individuele sessie met tafelopstellingen.

Familie- en Organisatieopstellingen tijdens Opstellingenmiddagen

Je kunt tijdens een opstellingenmiddag als vraaginbrenger of representant meedoen aan familie- of organisatieopstellingen. Dat is een vorm van systemisch werken waarbij we in de ruimte mensen opstellen uit het systeem waarvan de vraaginbrenger deel uitmaakt, zoals bijvoorbeeld diens gezin van herkomst of het werk. Bij een opstelling maken we gebruik van andere deelnemers om voor die mensen uit dat systeem tijdens een opstelling als vertegenwoordiger – representant – te staan. Door te zien hoe de vraaginbrenger staat ten opzichte van die mensen ontstaat vaak al snel inzicht in de oorzaak van het probleem. De wens om zelf een vraag in te brengen en wat die vraag is, wil ik graag al van tevoren van je horen via telefoon of mail. Je kunt ook alleen als representant deelnemen. De ervaring leert dat je op die manier ook al veel inzichten kunt krijgen.

De prijs voor deelname is afhankelijk van of je een vraag inbrengt of alleen als representant komt en of je als particulier betaalt of via je werkgever:
Tarief particulier: vraaginbrenger: €150,- excl 21 % BTW; representant: €50,- excl 21 % BTW
Tarief werkgever: vraaginbrenger: €175,- excl 21 % BTW; representant : €75,- excl 21 % BTW
De data voor Opstellingenmiddagen van 13-17 uur in Den Haag: vrijdag 24 november 2023; op aanvraag zijn ook andere data mogelijk.

“Wat een bijzondere middag was het! Ik was enigszins bekend met familie opstellingen, maar had geen idee dat dit zo veel inzicht zou geven en zo’n impact op mij zou hebben. Mayke, je bent een mooi mens en een prettig persoon om door gecoacht te worden. Ik zal mij wellicht in de toekomst nogmaals aanmelden en kan het iedereen aanbevelen. Dankjewel voor deze onvergetelijke ervaring!”

Individuele sessie Familieopstellingen
Als je het spannend vindt om met onbekende andere mensen te kijken naar je vraagstuk, dan is het ook mogelijk om een individuele sessie met mij te doen. We maken dan een familie- of organisatieopstelling met tafelopstellingenpoppetjes of vloerankers. Dat geeft zeker ook veel inzicht en beweging daar waar het vast zat of jij je geblokkeerd voelde. Online kun je ook een opstelling doen met materiaal dat je thuis hebt. Ik begeleid je dan met videobellen of Zoom.

‘Het is net of Mayke in een donkere kamer het licht heeft aangedaan. Ik zie weer nieuwe deuren en mogelijkheden.’