06-53208769 mail@maykesmit.nl

Agenda

Komende activiteiten:

Lezing ‘Het Moeder-Dochter-gesprek’ – op aanvraag

Wil jij in je (vrouwen)netwerkbijeenkomst, intervisiegroep of elders een lezing over hoe wij de moeder-dochterrelatie hebben onderzocht in het gesprek met elkaar? Wij geven een interactieve lezing met muzikale omlijsting.
Kijk hier voor een impressie. Neem contact met ons op via email.

Moeder-dochter workshop – op aanvraag
Kan worden gegeven Den Haag/Rijswijk of in Haren Groningen.

Wil jij de band met je moeder of dochter versterken? Wil je als dochter juist wat meer ruimte zonder je moeder te kwetsen en zonder haar liefde te verliezen? Wil je als moeder wat meer contact bijvoorbeeld over lastig te bespreken onderwerpen tussen jullie?

Deze workshop geeft je inzicht in de patronen die tussen jullie spelen en geeft je handvatten om te onderzoeken hoe je ten opzichte van elkaar stond en staat. Om te ervaren of je daarin nog een stap wilt zetten en het gesprek met elkaar wil aangaan.

Tijdens deze workshop vertellen wij je over hoe wij met elkaar het verdiepende gesprek zijn aangegaan. Je krijgt inzicht in de dynamiek die tussen moeders en dochters kan bestaan, welke ontwikkelfasen dochters ten opzichte van hun moeders doormaken en waar jij of jullie staan. Je krijgt tips over wat je kunt doen om jullie relatie te onderzoeken en desgewenst met elkaar bespreekbaar te maken. De dag is een mooie mix van delen van eigen ervaringen en theorie vanuit Transactionele Analyse, EFT en Systemisch Werk (familieopstellingen), interactie en oefeningen, afgewisseld met muziek en zang.

De dag kun je samen met je moeder of dochter beleven, maar ook zonder haar. Je kunt eveneens een vriendin meenemen.
Deelname is €200,- per persoon (incl. BTW particulier; excl. 21% BTW professionals) voor de dag inclusief koffie, thee, lunch en naslagwerk.
Als je met je moeder of dochter of je vriendin samenkomt, krijgen jullie ieder € 20,- korting.

Meer weten of aanmelden? Stuur een email naar Mayke en Alice.

Opstellingenmiddag voor dochters – op aanvraag
Wordt gegeven in Den Haag/Rijswijk.

Wil je jouw band met je moeder onderzoeken? Wil je inzicht in patronen die tussen jullie spelen, weten in welke ontwikkelingsfase jij je bevindt ten opzichte van haar en wat je eraan kunt doen om daarin een stap te zetten? Kom dan naar de workshop opstellingenmiddag voor dochters. Naast korte familieopstellingen zullen we ook oefeningen doen die passen bij de thematiek.
Tarief is € 80,- per persoon (incl BTW particulier; ex BTW professionals).

Voor meer informatie of aanmelden stuur Mayke een email. 

Impressie van de presentaties tijdens de Boekenweek 2019:

Een uit zijn voegen gebarsten Bruna in Haren op 22 maart 2019:

De boekpresentatie bij De Vries van Stockum in Den Haag zag er op 28 maart zo uit:

Op 30 maart sloten we de ronde af in De Nieuwe Boekhandel in Amsterdam: