Boek: Los


Test: hoe los ben je?

Vraag je je af of je los bent van je ex en klaar bent voor een nieuw begin zonder ballast? Doe dan de test en vind uit waar je staat.


Agenda:

- Opstellingenmiddag: 20 april en 29 juni 2018

- Schrijf/zing je eigen lijflied: op aanvraag 

Super Intensieve Sessie Los: individueel op afspraak

- Workshop Systemische verdieping voor mediators: 12 en 13 april 2018 (Rotterdam vFAS congres) en 25 april 2018 in Den Haag

Genietweekend Los in balans 19 t/m 21 mei 2017 

Ben je gek op de natuur? Wil jij genieten en volle aandacht aan jezelf besteden? Kom dan naar dit Genietweekend Los in Balans in Drenthe. Je krijgt inzicht in hoe je in het leven staat en wat je energie geeft en vooral ook kost. Welke patronen een rol  hierbij spelen en hoe je deze kunt doorbreken. Dit alles om meer rust te ervaren als je achter jezelf gaat staan en keuzes durft te maken die echt bij jou passen. Een weekend voor jou waarbij je helemaal je zelf kan zijn. Loslaten en genieten van wat zich voor jou aandient. Op weg naar een nieuwe balans. Wij ondersteunen je daarbij op verschillende manieren. 

Een mooie balans tussen ontspanning, verdieping en verbinding.

Programma-onderdelen:

Coaching met paarden
Systemisch werk met (familie)opstellingen
MeditatieLichaamsgerichte oefeningen
Inzicht in patronen en levenslijn
Contact met de natuur
En natuurlijk genieten van heerlijke maaltijden

Systemisch werk met (familie)opstellingen
Systemisch werken is het aan het licht brengen van de dynamieken in het systeem van herkomst. Een familieopstelling is een werkvorm waarbij representanten voor leden uit het  gezin (systeem) van herkomst worden opgesteld in de ruimte, waardoor de systeemdynamieken aan het licht kunnen komen. Een opstelling is een heel krachtig instrument om inzicht te krijgen in bepaalde patronen die jij hebt ontwikkeld in je leven en die vaak een rol spelen bij hoe je met anderen omgaat.

Coaching met paarden
Bij Equine Assisted Coaching (EAC) roepen we de hulp in van paarden bij het coachen van mensen. Het paard dringt door tot de verschillende lagen van ons bewustzijn. Zo doorzien zij feilloos de verschillen tussen uiterlijk gedrag en onderliggende emoties. Ze geven inzicht in hoe jij handelt in bepaalde situaties in jouw leven, hoe jij omgaat met frustraties, leiderschap, grenzen stellen, maar ook wat jou beweegt, inspireert en plezier geeft. Het paard laat zien wie jij bent, zonder oordeel. De oefeningen vinden plaats op de grond naast het paard, je hoeft dan ook geen ervaring met paarden te hebben.

Praktische informatie
Het weekend start op vrijdag om 17.00 uur en je vertrekt weer vol ervaringen, nieuwe inzichten en energie op zondag rond 16.00 uur.

Locatie:
Het genietweekend Los in balans vindt plaats bij macbalans in het buitengebied van Smilde. We delen hier de weelde van de natuur, de dieren, het contact met moeder aarde en de elementen. Die ervaring geeft kracht, rust, opening, ruimte en lucht, waardoor je op een andere manier kunt gaan voelen en denken en zo mooie levenslessen leert op het pad van je bestemming.

Investering:
De investering is afhankelijk van de gewenste accommodatie, inclusief workshop, ontbijt, lunch en diner.
-    Verblijf in gedeelde trekkershutten: € 400,-.
-    Verblijf op het kampeerterrein van macbalans in een eigen (meegebrachte) tent: € 350,-.
Voor particulieren is de investering incl. BTW.

Informatie of reservering:
Meer informatie over de begeleiders staat op de websites: www.macbalans.nl en www.maykesmit.nl. Als deze workshop je aanspreekt, stuur dan een e-mail naar Francis (info@macbalans.nl) of Mayke (mail@maykesmit.nl) voor je vragen of een reservering.

Terug naar pagina Relatiecoaching

 

 

 

M: 06-53208769   |   mail@maykesmit.nl   |   KvK Den Haag nr: 58258531  |