Boek: Los


Test: hoe los ben je?

Vraag je je af of je los bent van je ex en klaar bent voor een nieuw begin zonder ballast? Doe dan de test en vind uit waar je staat.


Agenda:

- Opstellingenmiddag: 20 april en 29 juni 2018

- Schrijf/zing je eigen lijflied: op aanvraag 

Super Intensieve Sessie Los: individueel op afspraak

- Workshop Systemische verdieping voor mediators: 12 en 13 april 2018 (Rotterdam vFAS congres) en 25 april 2018 in Den Haag

Sterker uit je scheiding

Elke scheiding kent verlies. Hoe die ook gelopen is. Het verwerken daarvan kost tijd en energie. Ben je gescheiden en nog bezig een nieuw evenwicht te vinden? Wil je loskomen van je ex, en samen goed het ouderschap blijven vormgeven voor jullie kinderen?

Als ervaringsdeskundige en professioneel trainer en coach leer ik je om alle kanten van je scheiding te gaan begrijpen, de gewezen liefdesrelatie los te laten en nieuw perspectief te krijgen. Je wordt bewuster wie jij bent, wat jij nodig hebt en hoe jij je leven nu gaat vormgeven. Op weg naar een gelukkig leven en nieuwe liefde.

Dat kan in een training in een groep of in een aantal Super Intensieve Sessies van 4 uur op afspraak.

Training Sterker uit je scheiding: 7 stappen in één groep

Voor deze training heb ik een programma ontwikkeld van 7 stappen om sterker uit je scheiding te komen. In de training doorloop je alle 7 stappen in een groep van 4-6 personen (m/v). Het voordeel dat je hebt bij het werken met een groep, is dat je elkaars verhalen kunt horen, elkaar kunt steunen en elkaar kunt inspireren.

In 7 bijeenkomsten van een dag neem je met elkaar de stappen om sterker uit je scheiding te komen; met tussenpozen van ongeveer 4 weken om huiswerk-opdrachten te maken en het geleerde in de praktijk te gaan toepassen.

Kijk voor een overzicht van de 7 stappen op de flyer. Bij voldoende aanmeldingen (startend bij 4 deelnemers) wordt een groep gestart. In principe wordt de training op vrijdagen of zaterdagen in Den Haag gegeven met steeds tussenpozen van 4-6 weken.

Kosten:
De kosten voor de training van 7 dagen bedragen €150,- per dag. Prijzen zijn excl 21 % BTW en incl. koffie, thee en materialen.

Super Intensieve Sessies

Wil je liever individueel het programma op maat doorlopen? Dan kun je kiezen voor een aantal Super Intensieve Sessies. Dit zijn individuele trainingsessies van 4 uur waarin je per keer een aantal stappen uit de training zet. We passen het traject aan op jouw behoefte. Kosten zijn dan €400,- per sessie (excl 21 % BTW, inclusief schriftelijke opdrachten die ik je voorafgaand aan de sessies stuur en mijn voorbereiding).

Checklist:
Vraag je je af of je los bent van je ex en klaar bent voor een nieuw begin zonder oude ballast? Doe de test in de linkerkolom en vind uit waar je staat.

Aanmelden en informatie
Heb je interesse in de training, individuele coaching of wil je meer informatie ontvangen, mail of bel me dan op: mail@maykesmit.nl of 06-53208769. Na aanmelding voor de training volgt een (telefonisch) intakegesprek.
 

Terug naar pagina Relatiecoaching

M: 06-53208769   |   mail@maykesmit.nl   |   KvK Den Haag nr: 58258531  |