Boek: Los


Test: hoe los ben je?

Vraag je je af of je los bent van je ex en klaar bent voor een nieuw begin zonder ballast? Doe dan de test en vind uit waar je staat.


Agenda:

- Opstellingenmiddag: 20 april en 29 juni 2018

- Schrijf/zing je eigen lijflied: op aanvraag 

Super Intensieve Sessie Los: individueel op afspraak

- Workshop Systemische verdieping voor mediators: 12 en 13 april 2018 (Rotterdam vFAS congres) en 25 april 2018 in Den Haag

Workshop - Schrijf en zing je eigen lijflied

Welke levensles of hartekreet zit er in jou die zich wil laten horen? Beschrijf die in je eigen lijflied en geef die stem in de workshop Schrijf en zing je eigen lijflied!

Sommige songs raken je meer dan andere. Vaak heeft dat te maken met iets dat je zelf hebt meegemaakt. Of dat je iets herkent vanwege een persoon die je lief is. Zo heb ik liedjes geschreven voor mijn beide zoons en mijn partner.
In deze workshop ga je zelf op zo’n rakend lied een eigen tekst maken, waarmee jij jouw verhaal vertelt en weer anderen zult raken. De workshop biedt je de ingrediënten waarmee jij aan de slag gaat. Aan het eind van de middag, perform jij je eigen lijflied onder begeleiding van een gitarist.

De ervaring leert dat de keuze voor het maken van een lied voor jezelf of een dierbare je al een mooi en diepgaand proces laat beleven. Met mijn coaching en ook door middel van sparren met andere deelnemers, ontvouwt zich in een dag een prachtige tekst met jouw unieke boodschap. Samen bereiden we voor hoe je het lied ten gehore gaat brengen in de groep. We sluiten de dag af met het delen van elkaars verhaal en het laten klinken van onze liederen. Eerder zijn er geweldig mooie resultaten en ontroerende liederen uit de workshop voortgekomen.

Reacties van deelnemers:

"Superformiweldigeindefantakolosachtig!"

"Wat ben ik dankbaar dat ik zoveel moois heb mogen delen en ontvangen van anderen. Diep geraakt..."

"Het was ontroerend te zien hoe vrijwel iedereen er heel diep in dook en een kwetsbaar of dierbaar stuk van zichzelf aan zichzelf liet zien door het woorden te geven. En door het aan anderen te laten horen won ieder aan kracht. Met al die fijne melodieën was het een groot en gevarieerd feest."

Lees mijn blog over deze workshop. En een blog van een deelnemer.

Deze workshop van een dag past heel goed als afsluiting van een persoonlijk ontwikkeltraject. Bel of mail me voor de mogelijkheden: 06-53208769 of mail@maykesmit.nl

M: 06-53208769   |   mail@maykesmit.nl   |   KvK Den Haag nr: 58258531  |