Boek: Los


Test: hoe los ben je?

Vraag je je af of je los bent van je ex en klaar bent voor een nieuw begin zonder ballast? Doe dan de test en vind uit waar je staat.


Agenda:

- Opstellingenmiddag: 20 april en 29 juni 2018

- Schrijf/zing je eigen lijflied: op aanvraag 

Super Intensieve Sessie Los: individueel op afspraak

- Workshop Systemische verdieping voor mediators: 12 en 13 april 2018 (Rotterdam vFAS congres) en 25 april 2018 in Den Haag

Opstellingenmiddag

in Den Haag (van 13-17 uur)

Loop jij vaker tegen dezelfde problemen aan in je contact met anderen? Wil je weten welke patronen jij hebt ontwikkeld in je leven? Wil je inzicht krijgen in hoe je daar anders mee om kunt gaan? Kom dan eens meedoen met een opstellingenmiddag. Dat is een vorm van systemisch werken waarbij je in de ruimte mensen opstelt uit het systeem waarvan jij deel uitmaakt in je gezin van herkomst of op je werk. Je maakt daarbij gebruik van andere deelnemers om voor die mensen uit jouw systeem tijdens een opstelling als representant te staan. Door te zien hoe jij staat ten opzichte van die mensen ontstaat vaak al snel inzicht in de oorzaak van het probleem.

Tijdens een opstellingenmiddag laat ik je eerst kennismaken met enkele grondslagen van het werken met opstellingen en doen we een paar opwarmingsoefeningen. Daarna is er ruimte voor een aantal deelnemers om een vraag in te brengen en te laten opstellen. De wens om zelf een vraag in te brengen en wat die vraag is, wil ik graag al van tevoren van je horen via telefoon of mail. Je kunt ook alleen als representant deelnemen. De ervaring leert dat je op die manier ook al veel inzichten kunt krijgen.


De prijs voor deelname is afhankelijk van of je een vraag inbrengt of alleen als representant komt en of je als particulier betaalt of via je werkgever.

Tarief vraaginbrenger particulier: €100,- excl 21 % BTW
Tarief vraaginbrenger werkgever: €150,- excl 21 % BTW

Tarief representant particulier: €30,- excl 21 % BTW
Tarief representant werkgever: €55,- excl 21 % BTW

De data voor Opstellingenmiddagen van 13-17 uur in Den Haag tot de zomer van 2017 staan hiernaast onder Agenda

Aanmelden en informatie
Heb je interesse in de Opstellingenmiddag, mail of bel me dan op: mail@maykesmit.nl of 06-53208769.

Terug naar pagina Relatiecoaching

M: 06-53208769   |   mail@maykesmit.nl   |   KvK Den Haag nr: 58258531  |